Philips HR1832/02 Gyümölcscentrifuga eladó

Philips HR1832/02 gyümölcscentrifuga adatai

Maximális lékinyerés, minimális fáradsággal.

Minden egyetlen kompakt kialakításban.
Minden, amit egy gyümölcscentrifugától elvárhat nagy arányú lékinyerés, 1 perces tisztítás feleakkora méretben, kompakt kivitelben! *. Ajándékozza meg magát minden nap az egészséges, házi készítésű gyümölcslé örömével.

Friss gyümölcslé minden nap
Kompakt gyümölcscentrifuga, amely mindig kéznél van a konyhapulton
Gyümölcslé egyenesen a poharába
Egyszerre akár 1.5 liter készíthető
1 percen belül tiszta!
Quickclean technológia elektropolírozott szűrővel
Az egy helyen összegyűjtött gyümölcshússal egyszerű a hulladék eltávolítása
Minden alkatrész egyszerűen és gyorsan felszerelhető
Sima felületek és egyszerűen tisztítható anyagok
Egyszerű használat
A cseppzáró rendszer megakadályozza a gyümölcslé lecsepegését
Egyszerűen ellenőrizheti a gyümölcshúst az átlátszó gyümölcshús tartály révén
Minden levehető alkatrész mosogatógépben tisztítható
Fénypontok

Kompakt kialakítás
Feleakkora méretével* ez a gyümölcscentrifuga csak egészen kis helyet foglal. Kint hagyhatja a konyhapulton vagy egyszerűen tárolhatja.

Azonnal tálalható
Ezzel a gyümölcscentrifugával akár a saját poharát (max. 12 cm magas) is használhatja. Helyezze közvetlenül a beépített csap alá, és minden készen áll gyümölcslékészítéshez.

Egyszerre akár 1.5 liter készíthető
Az innovatív Quickclean lékinyerési rendszernek köszönhetően egyszerre akár 1,5 liter gyümölcslé is készíthető a gyümölcshúsgyűjtő ürítése nélkül.

Quickclean technológia
Általában rengeteg gyümölcshús-rost szorul bele a szűrőbe, ami nagyon megnehezíti a tisztítást. Az elektro polírozási eljárásnak köszönhetően a szita teljes felülete sima. Ez megkönnyíti a rostok eltávolítását normál konyhai eszközök (szivacs vagy kefe) használatával.

Az összes gyümölcshús egy helyen
Az összes gyümölcshús egy helyen gyűlik össze, csakis ott, ahol lennie kell: a gyümölcshús tartályban. A lekerekített és sima felületeknek köszönhetően könnyen elérhető és levehető. Ez azt is jelenti, hogy ezentúl nem kell a gyümölcshús más részekről, például a fedélről történő eltávolításával bajlódni.

Könnyű összeszerelés
A gyümölcscentrifuga különböző alkatrészeit úgy tervezték, hogy azok összeszerelése és kezelése igazán egyszerű legyen, ami drasztikusan leegyszerűsíti az egész tisztítási eljárást.

Sima felületek és egyszerű tisztítás
Sima felületek és egyszerűen tisztítható anyagok.

Cseppzáró kifolyócső
A bekapcsolt cseppzáró rendszer megakadályozza a gyümölcslé lecsepegését. A cseppzáró leválasztható kifolyócsövét igazán egyszerű tisztítani, hiszen mosogatógépben is tisztítható anyagokból készült. Egyetlen mozdulattal megakadályozhatja a gyümölcslé lecsepegését és megőrizheti a konyhapult tisztaságát.