AEG szépséghibás A+ üvegkerámia villanytűzhely eladó

AEG szépséghibás A+ üvegkerámia villanytűzhely eladó

Alkalmazkodó, egyszerűen tisztítható kerámia főzőlap

Egy hatékony főzőlapnak minden feladatra felkészültnek kell lennie. Ezt a kerámia főzőlapot pontosan ilyen megfontolásból láttuk el univerzális főzőzónával, mely a különleges főzőedények hatalmas választékához használható. Sőt, a tartós kerámiafelület tisztítás hihetetlenül gyors és egyszerű. Néhány könnyed mozdulat, és a konyha ismét makulátlanul tiszta!

Az egyszerűen leszedhető üvegajtót könnyű takarítani
A sütő üvegajtaját le lehet szedni. Így nem csak az ajtóüveg takarítása lesz egyszerűbb, de a sütőtérhez is kényelmesebben hozzáfér.

Személyre szabható, tökéletes sütőteljesítmény
Az edény pontos elhelyezése a sütőtérben kulcsfontosságú a maximális siker szempontjából. Éppen ezért az Optiflex(TM) polctartók maximális rugalmasságot kínálnak a sütőtér kihasználásában. A teleszkópos polctartókkal a belső sütőtér úgy variálható, hogy magas edények is tökéletesen beférjenek, de megoldható több eltérő méretű edény behelyezése is.

Kiváló energiahatékonyság
Az EU energiahatékonysági besorolása alapján az elektromos sütők az A-tól G-ig terjedő kategóriákba tartoznak, ahol az A jelenti a legkiválóbb hatékonyságot. Ez a tűzhely még az A kategóriánál is 10%-kal hatékonyabb. 10%-kal jobb energiahatékonyságú a nagyméretű (>= 65 l) sütőkhöz viszonyítva (A, 1,0 kWh), az EU 2002/40/EC előírása alapján számítva.

Minden ételhez a legmegfelelőbb funkció
E tűzhely többfunkciós sütője 9 sütőfunkcióval rendelkezik Készíthet pl. puha, finom tortákat, illetve ízletes pizzákat és tésztaételeket. Kiegészítő funkciói a különleges igényeket is teljesítik, és könnyen alkalmazkodnak az Ön főzési stílusához. Nagyvonalú méretezésének köszönhetően a méretesebb edényeknek is bőven jut hely.










Energiaosztály: A+
Tisztítás Manuális
Főzőzónák száma: 4
Kibővíthető főzőzóna: Van
Forgónyárs: Nincs
Sütő űrtartalom: 60 liter
Vezérlés tipusa Mechanikus
Kijelző: digitális
Sütővilágítás
Sütőfunkciók:
Felső sütés, Alsó sütés, Alsó-felső sütés
Alsó sütés és légkeverés
Alsó-felső sütés és légkeverés
Grill Van, Grill és légkeverés
Felolvasztás, Forró levegő
Forró levegő és alsó sütés
Pizza funkció Van
Méretek:
Szélesség 50 cm
Magasság 85.8 cm
Mélység 60 cm


www.digitronik.hu