34 Literes, Hobbi, Keverős pálinkafőző kazán tiszta vörösréz eladó

34 literes , hobby , keverős , tiszta vörösréz pálinkafőző eladó.

Minden kazánunkhoz gyárilag beépített fejhőmérő , alkohol fokoló és Ingyenes házhoz szállítás jár Ajándékba!A kazánhoz hidegen hengerelt lemezből készült hűtő tartozik!Magyar nyelvű használati utasítást küldünk minden készülékhez.

Tiszta vörösrézből készült keverő lapátos pálinkafőző! Az általunk forgalmazott pálinkafőző kazánok réz elemeire 2 év forgalmazói és 10 év gyári garanciát vállalunk. Minden része a főzőnek ami a cefrével illetve később a párlattal érintkezik tiszta vörösrézből készül , elősegítve a minőségi pálinkafőzés sikerességét. A spirál és összekötő cső szintén tiszta vörösréz. A kazán fűtése gázzal lehetséges. Praktikus megoldás és egyszerű használat! (Az adott árak a 27% áfát már tartalmazzák!)

A gázrózsa illusztráció.Pálinkafőző vásárlása raktárkészletünkből azonnal lehetséges!A szállítási idő , a megrendelést követően 1-3 munkanapot szokott igénybe venni. A pálinkafőző készülékek megtekinthetők , illetve átvehetők Szegeden is , egy Önnek megfelelő időpontban , melyet feltétlenül egyeztessen ügyintézőnkkel. Amennyiben további kérése , kérdése van , forduljon hozzánk bizalommal!

További típusok:
34L hobbi , keverős változat
60L billenős , keverős vagy leégésgátlós (keverő nélküli) változat
80L billenős , keverős vagy leégésgátlós (keverő nélküli) változat
100L billenős , keverős vagy leégésgátlós (keverő nélküli) változat
Egyes típusok: 100L , 120L , 160L , 200L , 240L , 350L gömbcsapos leeresztéssel is elérhetőek.

www.palinkafozokazanok.hu